صرافی دیجیتال بایننس
4.9 ( 77 )

ورود به وبسایت اصلی

صرافی بایننس | Binance

بایننس ❤️ آموزش تصویری ثبت نام در صرافی دیجیتال Binance

بایننس در سال 2017 میلادی توسط فردی به نام چانگپنگ ژائو (ملقب به CZ) تاسیس گردید. آقای ژائو اولین دفتر خود را در هنگ کنگ ایجاد کرد و پس از موفقیت بی نظیر در خرید و فروش ارزهای دیجیتال، به سرعت شعب دیگر این مجموعه را نیز تاسیس کرد. ژائو که خود از کدنویسان مطرح دنیا بود، از سرمایه‌گذاران درخواست مشارکت کرد و به ازای سرمایه‌ی دریافتی، به آن‌ها بایننس کوین ارائه کرد. اگر در جریان قیمت‌ها باشد، باید بدانید که قیمت اولیه‌ی بایننس کوین تنها 0.1 (یک دهم) دلار بود!
تاریخ تأسیس :سال 2017
کارمزد معاملات :0.1 درصد
معامله بدون احراز :
بازار فیوچرز :
خدمات به ایران :
بروکر Moneta Markets
متاتریدر ارانته

نقد و بررسی صرافی بایننس

بایننس یکی از بزرگترین صرافی‌های ارز دیجیتال در جهان بوده و امروزه بیش از 100 میلیون کاربر از سرتاسر جهان (تقریبا 180 کشور دنیا)، از خدمات آن استفاده می‌کنند. در طی سال‌های اخیر که خرید و فروش ارزهای دیجیتالی در میان بسیاری از کاربران ایرانی و خارجی رونق گرفت، افراد زیادی به دنبال آن هستند که وارد بازارهای جهانی شده و با خرید و فروش رمزارز، کسب درآمد نمایند.

تعداد صرافی های دیجیتالی که در زمینه رمز ارزها فعالیت دارند، بسیار بیشتر از آن است که بتوان لیست کاملی از آن‌ها ارائه نمود، اما از میان تمامی این صرافی‌ها، تنها تعداد محدودی هستند که اعتبار بالایی داشته و خدمات ویژه‌ای در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. صرافی بایننس از جمله صرافی‌هایی است که امنیت و اعتبار آن برای همه مشخص شده است.

برای ورود به سایت اصلی صرافی بایننس کلیک کنید

در این مقاله، به زیر و بم صرافی دیجیتال بایننس پرداخته و تمامی آموزش‌های مورد نیاز برای ثبت‌نام، انتقال پول، برداشت و معامله کردن در آن را آموزش خواهیم داد. اگر به دنبال قسمت خاصی هستید، با استفاده از جدول زیر، به سادگی به بخش مربوطه مراجعه نمایید.

تاریخچه تاسیس صرافی دیجیتال بایننس

بایننس در سال 2017 میلادی توسط فردی به نام چانگپنگ ژائو (ملقب به CZ) تاسیس گردید. آقای ژائو اولین دفتر خود را در هنگ کنگ ایجاد کرد و پس از موفقیت بی نظیر در خرید و فروش ارزهای دیجیتال، به سرعت شعب دیگر این مجموعه را نیز تاسیس کرد. ژائو که خود از کدنویسان مطرح دنیا بود، از سرمایه‌گذاران درخواست مشارکت کرد و به ازای سرمایه‌ی دریافتی، به آن‌ها بایننس کوین ارائه کرد. اگر در جریان قیمت‌ها باشد، باید بدانید که قیمت اولیه‌ی بایننس کوین تنها 0.1 (یک دهم) دلار بود!

موسس و بنیان گذار بایننس

چانگپنگ ژائو متولد استان ژیانگ ژو چین بوده که در اواخر 1980 میلادی به دنیا آمده است. سی زی (لقب وی)، اصالتا چینی-کانادایی بوده و پدرش به دلیل فعالیت‌هایی که داشته، از چین تبعید شد. سی زی نیز به همراه خانواده عازم کانادا و شهر ونکوور (ایالت بریتیش کلمبیا) شد. برای کمک به تامین معاش خانواده، سی زی فعالیت‌های مختلف از جمله کار در رستوران زنجیره‌ای مک دونالد را نیز تجربه کرد.

ژائو برای ادامه تحصیل، راهی دانشگاه مک گیل (مونترئال) شد و ارشد علوم کامپیوتر خود را دریافت کرد. سپس در بورس سهام توکیو فعال کرد و سامانه‌ای را طراحی کرد تا سفارشات را با یکدیگر متصل کند (خرید و فروش مستقیم در بورس). سپس عازم بلومبرگ شد تا در آنجا نیز نرم‌افزاری با نام معاملات آتی را توسعه دهد.

اگر بخواهیم سایر فعالیت‌های وی را بیان کنیم، باید چندین پاراگراف درباره‌ی فعالیت‌های سی زی بنویسیم. اما فقط کافی است بدانیم که وی علاوه بر دانش شگفت انگیز در زمینه‌ی علوم کامپیوتر و کدنویسی، به سرمایه‌گذاری نیز علاقه داشت و سال‌ها در مرز مشترک این دو رشته فعالیت می‌کرد تا اینکه سرانجام، مجموعه بایننس را تاسیس و آن‌را به یکی از بزرگترین صرافی‌های دیجیتال دنیا تبدیل کرد.

این مرد 43 ساله موفق شد در زمینه خرید و فروش رمز ارزهای دیجیتالی اقدام وسیعی انجام داده و صنعت ارزهای دیجیتالی را وارد دنیای اقتصاد جهانی کند. لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که ژائو در سال 2018 میلادی (و تنها یکسال بعد از شرو به فعالیت) به عنوان سومین مرد ثروتمند در جهان معرفی شد. استقبال از این پلتفرم جدید معاملاتی به حدی بالا بود که ژائو را به ثروتی غیر قابل شمارش رسانیده و بایننس را نیز به بهترین صرافی دیجیتال جهان تبدیل نمود.

موسس بایننس

بایننس کوین

بایننس کوین در حقیقت رمزارز یا کریپتویی است که توسط همین صرافی دیجیتال ارائه شده است. نماد این کریپتو BNB بوده و همانطور که پیشتر گفته شد، با قیمت اولیه 0.1 دلار عرضه شد. اما در مدت بسیاری کوتاهی، ارزش آن به چند صد دلار رسید. در ابتدا، این کریپتو فقط در شبکه اتریوم و تحت استاندادر ERC 20 قابل جابجایی بود اما در حال حاضر شبکه‌ی خود را دارد. بیشترین حجم بایننس کوین قابل استحصال، 200 میلیون خواهد بود.

تاسیس بایننس آمریکا

صرافی دیجیتال Binance به سرعت رشد کرد و سرتاسر جهان فعالیت کرد. اما به دلیل قوانین سفت و سخت آمریکا در حوزه‌ی بازارهای مالی، آغاز به کار رسمی بایننس در آمریکا تا سال 2019 میلادی به تاخیر افتاد. اولن شعبه‌ی این مجموعه در سان فرانسیسکو تاسیس شد. با این حال، هنوزم فعالیت صرافی دیجیتال بایننس در هفت ایالت (از 50 ایالت آمریکا) ممنوع است. ایالت‌هایی همچون کانتیکت، هاوایی، نیویورک، تگزاس، لویزیانا، آیداهانو و … هنوز هم به این قول دنیا در عرصه‌ی رمزارزها، اجازه‌ی فعالیت نداده‌اند.

مدیر عامل بایننس آمریکا یا همان Binance USA فردی به نام کترین کولی بوده و فعالیت آن تحت برندی به نام BAM Trading است. تعداد رمزارزهای ارائه شده در پلتفرم آمریکایی این صرافی دیجیتال، بسیار کمتر از پلتفرم اصلی آن بوده که در سرتاسر جهان فعال است.

خرید از بایننس

بایننس در حال حاضر بیش از 500 رمزارز مختلف را ارائه کرده است. از آنجایی که این صرافی، اعتبار بالایی داشته و قصد ندارد رزومه‌ی خود را خراب کند، اضافه کردن رمزارزهای جدید با دقت و سختگیری بالایی انجام می‌شود. این سخت گیری تا جایی ادامه دارد که وقتی با ارائه‌ی یک کریپتوی جدید در بایننس موافقت شده و عرضه می‌شود، قیمت آن به سرعت افزایش می‌یابد.

بایننس دارایی‌ها (رمزارزها) خود را به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی کرده تا خریدن آن‌ها راحتتر باشد. یکی از بخش‌های مورد توجه سرمایه‌گذاران جهانی، خرید رمزارزهای نوظهور بوده که عموما با جهش چشمگیری روبرو هستند. در ادامه، روش خرید این رمزارزهای نوپا را توضیح خواهیم داد.

همچنین بخوانید: خبر خرید صرافی  FTX توسط بایننس

مزایای خرید و فروش ارز دیجیتال از صرافی بایننس

تمام صرافی‌های معتبری که در دنیا وجود دارند و توسط کاربران برای سرمایه گذاری انتخاب می‌شوند، مزایا و معایب خاص خود را دارند. بایننس نیز از جمله صرافی‌های معتبری (حتی معتبرترین) است که به دلیل داشتن مزایای خاص، موفق شده که محبوبیت زیادی را بدست آورد. کارمزد کم، تنوع دارایی‌ها، امنیت بالا و استفاده از APIها از جمله مهمترین مزایایی که میتوان برای این صرافی بیان کرد و در ادامه هر یک را بررسی خواهیم کرد.

کمیسیون صرافی بایننس

کاربرانی که در بایننس معامله می‌کنند، نسبت به پلتفرم‌های دیگر، کمیسیون کمتری می‌پردازند. البته لازم است به این نکته اشاره نماییم که خرید و فروش هر ارز دیجیتالی میزان کمیسیون متفاوتی با ارزهای دیجیتالی دیگر دارد. اما با این وجود، صرافی بایننس نسبت به پلتفرم‌های دیگر از کاربران خود کمیسیون کمتری برای انجام معاملات خود دریافت می‌کند. شاید بتوان گفت که تعرفه کمیسیون بایننس یکی از کمترین و بهترین تعرفه‌های موجود بین صرافی های دیجتال جهانی است.

تنوع رمز ارزها

از جمله مزایای دیگری که منجر شده که بایننس به عنوان بزرگترین صرافی در جهان به محبوبیت بالایی دست یابد، تنوع ارزهای دیجیتالی موجود در آن است. در اصل بیش از 500 کریپتو در صرافی بایننس وجود دارد که به کاربران اجازه می‌دهد در تنوع بالایی اقدام به انجام معامله در این صرافی نمایند. از جمله معتبرترین و معروف ترین رمز ارزهای موجود در این صرافی باید به ارز بیت کوین، اتریوم، مونرو، لایت کوین، تتر، ریپل و چند صد مورد دیگر اشاره کنیم. 

امنیت فوق العاده بالا

مسلما تمام کاربرانی که تمایل دارند بر روی ارزهای دیجیتالی سرمایه گذاری کنند، مهمترین فاکتور انتخاب یک صرافی معتبر و ایمن است. صرافی بایننس یکی از صرافی‌های معتبری است که به داشتن امنیت بالا شهرت دارد. کاربرانی که از این صرافی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتالی خود استفاده می‌کنند، در دو مرحله احراز هویت شده و استانداردهای امنیتی بسیاری را می توانند در صرافی مشاهده کنند. 

معایب مهم

همانطور که بیان کردیم این صرافی معتبر در کنار مزایای زیادی که دارد، از معایب محدودی نیز برخوردار است. از جمله مهمترین این معایب باید به موارد زیر اشاره کنیم:

عدم پشتیبانی از ارزهای فیات

اولین و مهمترین ایرادی که صرافی بایننس دارد، عدم پشتیبانی آن از ارزهای فیات است. این مسئله منجر شده است تا کاربران قادر نباشند از روش‌های سنتی برای پرداخت های خود استفاده کنند. اصولا کاربران برای انجام معامله در این صرافی باید ابتدا ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین، اتریوم و موارد دیگر خریداری کرده و سپس آن را در حساب خود ذخیره کرده و معامله انجام دهند.

عدم ارائه خدمات به کاربران ایرانی

متاسفانه کاربران ایرانی به دلیل قرار داشتن در شرایط تحریم، قادر نیستند از خدمات صرافی بایننس برخوردار شوند. در صورتی که کاربران ایرانی اقدام به استفاده از این صرافی برای انجام معاملات خود کنند، ممکن است تمام سرمایه آنها در معرض خطر بلوکه شدن قرار گیرد.

آیا ایرانیان می توانند در صرافی بایننس فعالیت کنند؟

طبق قوانین صرافی دیجیتال بایننس، کاربران ایرانی نباید در این صرافی فعالیت کنند.

کاربران ایرانی فقط کافی است که از آی پی ثابت متعلق به کشورهای دیگر استفاده کرده و به فعالیت خود ادامه دهند. کاربران ایرانی، به سادگی و بدون نگرانی، می‌توانند در این بروکر، فعالیت کنند.

در صورت پشتیبانی یا سیستم هوشمند این صرافی، متوجه ایرانی بودن شما شود، مدت زمان دو هفته‌ای در اختیار شما قرار داده خواهد شد تا موجودی حساب خود را منتقل کرده و حساب را ببندید. صرافی بایننس اگر متوجه شود که شما از ایران در این سایت فعالیت می‌کنید، احتمالا به شما ایمیلی مبنی بر لزوم احراز هویت خواهد زد و یا ممکن است مستقیما از شما درخواست کند که دارایی خود را خارج کنید. در هر دو صورت چون برای شما احراز هویت نیز ممکن نیست باید هرچه سریع‌تر اقدام به خارج کردن پول خود از بایننس نمایید. پس یادتان باشد که همیشه ایمیل خود را چک کنید تا اگر چنین ایمیلی برایتان ارسال شده بود از آن مطلع گردید.

مسدود شدن حساب های کاربران ایرانی

از آنجاییکه کشور ایران در لیست تحریم‌های متنوع بانکی است، بایننس موظف شده است که هیچگونه خدمات رسانی‌ای به ایرانیان انجام ندهد. تا چندی پیش، کاربران صرفا با یک آی پی ثابت از کشورهای مختلف دنیا می‌توانستند که حساب کاربری خود را بدون هیچگونه نگرانی‌ای باز کرده و به خرید و فروش یا استیک کردن ادامه دهند. اما با افزایش فشارهای سازمان‌های بزرگ دنیا بر روی بایننس، این شرکت یک قرارداد همکاری با قول آی تی در حوزه بلاک چین‌ها منعقد کرده است.

این قرارداد در خصوص پیگیری تراکنش‌های انجام شده بوده تا بایننس متوجه شود که تراکنش‌ها در نهایت به حساب چه فردی (والت) واریز شده است. از آنجاییکه ایرانیان به بانک‌های بین‌المللی دسترسی نداشته و عموما برای خرید رمز ارز ابتدا وارد یک صرافی دیجیتال ایرانی شده (مثلا نوبیتکس) و تتر خریده و آن را به بایننس انتقال می‌دهند، امکان رهگیری تراکنش‌ها و پیدا کردن کاربران ایرانی از آدرس‌های والتشان وجود دارد.

هنوز مشخص نیست که قول حوزه بلاک چین‌ها یا همان تراولر سایفرتریس (شرکت آمریکایی) که قرار است کاربران ایرانی را شناسایی نماید، کار خود را از چه زمانی آغاز خواهد کرد. با این حال، تا کنون هیچ موردی از بسته شدن ناگهانی اکانت افراد ایرانی گزارش نشده و به تمامی آن‌ها مهلتی دو هفته‌ای داده شده تا حساب خود را خالی کرده و رمزارزهایشان را به والت‌های دیگری منتقل نمایند.

روش جلوگیری از مسدود شدن حساب

روش‌های متعددی برای جلوگیری از مسدود شدن حساب بایننس وجود دارد. تمامی کسانیکه دوستان یا آشنایان خارج از کشور دارند، می‌توانند از ایشان بخواهند که یک حساب بایننس را برای خود باز کرده و اطلاعات اکانت را در اختیار ایشان قرار دهند. دقت داشته باشید که این افراد حتما باید با استفاده از مدارک مورد نیاز (پاسپورت یا گواهی محل سکونت)، حساب خود را وریفای یا تایید کنند، تا هیچ شک و شبهه‌ای باقی نماند.

از طرف دیگر، اگر شما کسی را در خارج از ایران ندارید و تا کنون فقط با آی پی ثابت کار می‌کردید، این روش می‌تواند برای شما موثر باشد. ابتدا یک کیف پول دیجیتال (معتبر) ایجاد نمایید. سپس از این کیف پول به عنوان واسطی بین صرافی‌های دیجیتال ایرانی و بایننس استفاده کنید. اگرچه این کار باعث افزایش میزان کمیسیون پرداختی برای جابجا کردن رمزارزها می‌شود، اما مانع از شناسایی آدرس نهایی والت شما شده و می‌توانید بدون دغدغه‌ی بسته شدن حساب، به فعالیت خود در بایننس ادامه دهید.

آموزش تصویری افتتاح حساب در Binance

از آنجاییکه سیستم‌های هوشمند بایننس، فعالیت همه‌ی کاربران را در نظر می‌گیرند، قبل از همه چیز لازم است تا یک وی‌پی‌ان با آی‌پی ثابت خریداری شود. سپس از اتصل وی‌پی‌ان خود مطمئن شده و بعد وارد سایت اصلی بایننس شده و مطابق شکل زیر، برروی هر کدام از دکمه‌های Register کلیک کنید.

از آنجاییکه تمامی دسترسی کاربران به حساب بایننس با استفاده از ایمیل امکان‌پذیر است، حتما از ایمیل اصلی خود استفاده کنید و مطمئن شوید که هرگز پسورد ایمیل خود را فراموش نخواهید کرد. در غیر این صورت، ممکن است با مشکلات جدی‌ای روبرو شوید.

ثبت نام در بایننس

خرید وی پی ان با ip ثابت برای بایننس

یکی از اولین دغدغه‌هایی که برای تمامی کاربران ایرانی بایننس وجود دارد، پیدا کردن مرکزی معتبر برای خرید وی پی ان با ip ثابت است. احتمالا با یک سرچ ساده در اینترنت، چند ده سایت ایرانی برای فروش وی پی ان پیدا کنید، اما بهتر است وبسایتی را انتخاب کنید که قابل اعتماد باشد. ویژگی های وی پی ان با آی پی ثابت و در حقیقت وبسایت فروشنده این خدمت، به شرح زیر است:

  • ترافیک نامحدود (بیش از ماهانه 15 گیگ)
  • لیستی از کشورهای متعدد و قابل انتخاب (به غیر از آلمان و فرانسه که بایننس برروی آنها حساس شده است)
  • قابلیت استفاده بر روی حداقل دو دستگاه
  • ارائه‌ی اپلیکیشن اندروید و ios
  • پینگ پایین (خصوصا برای معامله در فیوچر بایننس)
  • قابلیت kill switch (قطع اینترنت برای جلوگیری از ip leak)
  • پایداری بالا (عدم قطع و وصلی)
  • پشتیبانی قابل اعتماد

علاوه بر موارد فوق که در خصوص عملکرد VPN بود، از لحاظ اعتبار نیز بهتر است مجموعه دارای مجوز ای-نماد بوده تا فعالیت آن فیلتر نشده و دسترسی به آن، همواره بر قرار باشد. شاید یکی از انتخاب‌های مناسب برای فعالیت در بایننس، مجموعه آی پی ثابت باشد (صرفا در حد توصیه).

قوانین پسورد بایننس

در صفحه‌ی جدید، ایمیل خود را وارد کرده و سپس پسورد مد نظر خود را انتخاب کنید. از آنجایی که ما در ایران بوده و نمی‌توانیم از شماره تلفن استفاده کنیم، بر روی تب شماره تلفن به هیچ عنوان کلیک نکنید. دقت داشته باشید که پسورد باید شامل یک حرف بزرگ (لاتین) و یک عدد بوده و همچنین حداقل هشت کاراکتر باشد. سپس بر روی Create Account کلیک کنید.

آموزش تصویری بایننس

من ربات نیستم!

یکی از سیستم‌های منحصر به فرد و جذاب صرافی دیجیتال بایننس، تایید انسان بودن (ربات نبودن) است. در شکل زیر، کافی است که قطعه‌ی پازل را با کلیک ماوس (و یا با فشار انگشت در موبایل) گرفته و به قسمت خالی انتقال دهید! به همین سادگی و به همین جذابیت.

من ربات نیستم در بایننس

تایید ایمیل بایننس

بعد از اینکه اثبات کردید روبات نیستید، وارد صفحه‌ی جدیدی خواهید شد. بایننس نیز همزمان یک ایمیل مبنی بر تایید مالکیت ایمیل برای شما ارسال خواهد کرد. این کد شش کاراکتری به سرعت به ایمیل شما ارسال شده که باید آن را داخل مستطیل‌های تصویر وارد کنید. اگر قسمت Inbox شما خالی بود و ایمیل را هنوز دریافت نکرده بودید، بهتر است پوشه‌ی اسپم (Spam) را نیز چک کنید.

تایید ایمیل در بایننس

تبریک! شما به همین سادگی صاحب حساب بایننس شدید. پس از وارد کردن صحیح کد، مجددا به صفحه‌ی اصلی این سایت هدایت می‌شوید. برای دیدن دارایی‌های قابل معامله، کافی است از منوی بالای صفحه، گزینه‌ی Market را انتخاب کنید. دقت کنید که حساب کاربری و اطلاعات شما از سمت راست بالای صفحه قابل دسترسی است.

و فروش در بایننس

معامله در بایننس (آموزش تصویری)

با کلیک کردن بر روی گزینه‌ی Market در بالای صفحه، وارد قسمت معاملات بایننس شده و در چند تب مختلف، دارایی‌های قابل معامله (خرید و فروش)، به شما نشان داده می‌شود. در این صفحه، شش تب اصلی وجود دارد که در ادامه، هر یک توضیح داده می‌شود:

  • تب Favorites (یا آیتم‌های مورد علاقه)
  • تب Zones
  • تب Spot Markets
  • تب Future Markets
  • تب Markets Overview
  • تب Top Movers

 اولین تب (آیتم‌های مورد علاقه) هنگام افتتاح حساب، کاملا خالی است. بعد از اینکه وارد قسمت های دیگر شوید، می‌توانید با انتخاب هر دارایی به عنوان آیتم مورد علاقه، آن را به لیست مورد علاقه یا Favorites خود اضافه کنید تا هر زمان که نیاز داشتید، در دسترس شما باشد.
معامله در بایننس

گزینه Zones در بایننس

دارایی‌های قابل معامله برای سرمایه‌گذاران بایننس به تفکیک دسته‌بندی در قسمت Zones ارائه شده‌اند. این دارایی‌ها در هشت دسته‌بندی مجزا ارائه شده که به شرح زیر هستند:

  • دسته‌ی DeFi
  • دسته‌ی Innovation
  • دسته‌ی POS
  • دسته‌ی Polkadot
  • دسته‌ی NFT
  • دسته‌ی POW
  • دسته‌ی BSC
  • دسته‌ی Storage

البته در لحظه‌ی ورود به صفحه، دسته‌ی All یعنی تمام دارایی‌ها به شما نمایش داده می‌شود.
معامله در بایننس

قسمت DeFi در بایننس چیست؟

قسمت DeFi مربوط به فاینانس غیر متمرکز بوده و اشاره به اکوسیستمی (مجموعه از برنامه‌هایی) دارد که در حال توسعه و رشد بر بستر سیستم‌های بلاکچین هستند. DeFi در حقیقت خلاصه‌ی Decentralized Finance بوده و مفهوم آن، فرمی از کارهای مالی است که نیاز به یک واسط متمرکز نداشته و بر روی شبکه‌ی قابل اجرا باشد. برای مثال، بروکرها، صرافی‌ها و یا بانک‌هایی که خارج از سیستم سنتی و متمرکز به مشتریان خدمات دهند. پایه‌ی اینگونه خدمات، قراردادهای هوشمند است. این دسته، شامل چند صد دارایی بوده که چند دارایی معروف آن به شرح زیر است:

  • بیتکوین
  • اتریوم
  • تتر
  • بایننس کوین (BNB)
  • آدا
  • داج
  • ریپل
  • دات
  • بیتکوین کش
  • لایت کوین
  • و …

با وارد شدن به این بخش، کاربر می‌تواند مستقیما دارایی مد نظر را خریداری کرده و یا در صورت داشتن آن دارایی، آن را بفروشد.

قسمت Innovation در بایننس چیست؟

بایننس این قسمت از سایت و پلتفرم خود را به معامله‌ی دارایی‌های نوین و جدید اختصا داده است. از آنجاییکه این دارایی‌ها (اگرچه مورد اعتماد هستند)، اما شناخته شده نبوده و نگرش جامعه به آن‌ها هنوز معلوم نیست، معامله کردن آن‌ها با ریسک بیشتری همراه است. به همین منظور نیز صرافی دیجیتال بایننس، آنرا در قسمت مجزایی ارائه کرده است.

ناگفته نماند که بعضی از توکن‌های معرفی شده در این قسمت، در ساعات اولیه معرفی شدن با جهش‌های چند ده برابری (حتی تا 70 برابر ارزش اولیه) روبرو شده‌اند. از این جهت، قسمت Innovation بایننس مناسب افراد ریسک‌پذیری است که به دنبال حاشیه‌ی سود فوق‌العاده بالایی هستند. در حال حاضر، چند توکن ارائه شده (از چند ده توکن) در این بخش به شرح زیر هستند:

  • شیبا (SHIB)
  • سوشی (SUSHI)
  • مدکس (MDX)
  • بیک (BAKE)
  • وان اینچ (1INCH)
  • میر (MIR)
  • بچا (BCHA)

در این قسمت نیز تمامی توکن‌های قابل خرید و فروش هستند. اگر در تصویر زیر مشاهده کنید، در کنار هر توکن، فی قیمت و حجم معاملات روزانه‌ی آن نمایش داده شده است.

توکن های جدید در بایننس

قسمت PoS در بایننس چیست؟

در رمزارزهای بیشتر شناخته شده، ماینرها از هر تراکنشی که انجام دهند، پاداش دریافت می‌کنند. ماین کردن و یا ثبت یک تراکنش همراه با پاداشی است که درآمد خوبی را هم برای ماینرها ایجاد کرده بود. این سیستم درآمدی در بلاک چین به نام PoW یا Proof of Work یا همان اثبات انجام کار شناخته می‌شود. این سیستم نیاز به سخت افزارهای قدرتمندی داشته و در طولانی مدت از لحاظ مصرف انرژی و سرمایه اولیه به صرفه نیست.

در نقطه مقابل و به عنوان بلاکچین جدیدتر، بلاکچین‌های PoS معرفی شدند. این ساز و کار به جای پاداش دادن به ازای تراکنش‌ها، به افرادی که دارایی یا رمزارز را نگهدارند (اصطلاحات استیک کنند)، پاداش می‌دهد. در این سازوکار به جای ماینرها از اصطلاح اعتباردهنده‌ها (Validators) استفاده میشود. هرچقدر اعتباردهنده‌ها رمزارز را برای مدت بیشتری در حساب نگهدارند یا حجم رمزارز بیشتری را نگهدارند، اعتبار بیشتری داشته و پاداش بیشتری دریافت می‌کنند.

از آنجاییکه این مدل از سیستم پاداش‌دهی هم باعث تقویت رمزارزها شده (به دلیل محدود شدن عرضه) و هم نیاز به سخت افزار کمتری برای بزرگ شدن شبکه بلاکچین دارد، استقبال خوبی از آن به عمل آمده است. تعدادی از رمزارزهایی که در این بلاکچین یا سازوکار قابل معامله‌هستند، به شرح زیر هستند:

  • بایننس کوین (BNB)
  • آدا ADA
  • دات DOT
  • ماتیک MATIC
  • تتا THETA
  • وت VET
  • ترون TRX
قسمت POS در بایننس

آموزش استیک کردن در PoS

همانطور که گفته شد، این ساز و کار برای کسانیکه دارایی خود را حفظ می‌کنند یا اصطلاحا به آن استیک می‌کنند، پاداش در نظر گرفته است. تمام کسانیکه رمزارزهای این سازوکار را داشته باشند در خود بایننس می‌توانند برای مدت از پیش تعیین شده‌ای به آن استیک کنند و پاداش خود را دریافت کنند. این کار همانند سپرده‌گذاری بلند مدت در بانک‌ها بوده که سود قابل توجهی را برای مالک آن سپرده (یا در اینجا رمزارز) به همراه دارد. افرادی که ترید طولانی مدت انجام میدهند، می‌توانند در کنار نگهداری از رمز ارز خود، سود مناسبی نیز از استیک کردن بدست آورند.

برای این کار، از منوی سایت بر روی گزینه Finance کلیک کرده و سپس بر روی دکمه‌ی Binance Earn کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، رمزارزهای قابل استیک کردن به هرماه سود تخمینی سالیانه نمایش داده شده است. دقت کنید که در این روش، باید مدت زمان استیک کردن را مشخص کنید. در این مدت زمان دارایی قابل دسترس نبوده یا اصطلاحا Locked (قفل شده) به حساب می‌آید. مدت زمان قفل کردن دارایی دو مدل ثابت و متغیر است. در مدل ثابت (مثلا 30 روزه)، سود سالانه درصد بیشتری نسبت به حالت متغیر بوده و در هر دو حالت، سود در انتهای هر ماه و به صورت کاملا خودکار به والت شما واریز می‌شود.

آموزش استیک در بایننس

قسمت Polkadot

پولکادات یا به صورت خلاصه DOT نسل بعدی پروتکل‌های بلاکچین هستند. این بلاکچین‌ها برای از بین بردن انحصار اینترنتی ایجادی شده تا بتوانند زنجیره‌های مختلف و مجزا از هم را به یکدیگر متصل کنند. همانطور که می‌دانید بسیاری از بلاکچین‌ها شبکه‌ی اختصاصی خود را داشته و نمی‌توانند با سایر زنجیره‌ها ارتباط برقرارکنند. دات و طبیعتا تکنولوژی‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، ارتقاع قدرت کاربران و از بین بردن انحصار را هدف قرارداده‌اند. یکی از بنیان‌گذارن شبکه اتریوم به نام دکتر گاوین وود، این ایده را در ذهن پرورش داد و سپس پروتکل جدیدی را ایجاد کرد تا شبکه‌های مختلف بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

پروژه‌هایی که در این بستر فعالیت می‌کنند، همانند سایر بسترها و چین‌ها، توکن‌های مخصوص به خود را دارند که در قسمت Polkadot بایننس برای خرید و فروش قرار داده شده است. این سازوکار نه تنها به استیک کنندگان پاداش می‌دهد، بلکه اگر کسی به عنوان استیک کننده‌ی بد شناسایی شود، ممکن است به همان میزان نیز جریمه شده و سرمایه‌اش کمتر شود. در کل، این سازوکار دارای سیستم پاداش دهی و جریمه کردن جدید و مدرن است. در حال حاضر، شش توکن در این بخش از بایننس ارائه شده‌اند:

  • دات DOT
  • کوسامو KSM
  • رییف REEF
  • لیترنی LIT
  • آکروپولیس AKRO
  • فالانتورک PHA
قسمت Polkadot بایننس

NFT در بایننس چیست؟

یکی از پیشرفت‌های جالب توجه در دنیای دیجیتال، بحث NFT ها است. همانگونه که شما با یک برگه کاغذ مالک ماشین، خانه، تلفن همراه یا هر چیز دیگری می‌شوید، بهتر نیست که یک بستر بلاکچین برای ثبت این دارایی وجود داشته باشد؟ بستر بلاکچینی که غیر قابل هک کردن باشد، نیاز به واسطه (فروشگاه، بنگاه، دفترخانه و …) نداشته باشد و خریدار و فروشنده را مستقیما به یکدیگر وصل کند. NFT ها به حذف واسطه و جلوگیری از بازارگرم کنی افراد سودجو کمک می‌کنند.

پروژه‌های فعال در زمینه‌ی Non Fungible توکن‌های مخصوص به خود را (همانند سهام) عرضه کرده‌اند. این توکن‌ها در قسمت NFT بایننس عرضه شده که شما با خرید این توکن‌ها می‌توانید در هر کدام از پروژه‌ها سهامدار یا بهتر بگوییم، توکن‌دار شوید. در حقیقت رمزارزها فقط برای خرید و فروش کسب و سود نیستند، بلکه همانند سهام بوده که شما بعد از بررسی فاندامنتال یک پروژه، و برآورد آینده‌ی درخشان آن، باید اقدام به خرید توکن کنید. در قسمت NFT بایننس چندین توکن و در حقیقت چندین پروژه برای سرمایه‌گذاری ارائه شده که چند مورد اول آن به شرح زیر است:

  • چیلیز CHZ
  • آکسی AXS
  • مانا MANA
  • انجین ENJ
  • سند SAND
NFT در بایننس چیست

اپلیکیشن بایننس

تقریبا مشابه تمامی شرکت‌های معتبر دنیا، صرافی دیجیتال بایننس نیز اپلیکیشن انحصاری خود را هم برای تلفن‌های اندروید و هم برای دستگاه‌های ios معرفی کرده است. اگرچه این اپلیکیشن تمامی خدمات ارائه شده در سایت را دارد، اما بهتر است از آن فقط برای نظارت بر دارایی‌ها استفاده شود. اپلیکیشن بایننس نسبتا به نسخه سایت آن کمی کندتر بوده و نوتیفیکیشن‌های حساب کاربری با تاخیر برای فرد ارسال می‌شود.

از طرف دیگر، اکثر کاربرانی که حساب بایننس دارند، احتمالا اپلیکیشن صرافی دیجیتال ایرانی دیگری (همانند نوبیتکس) را نیز دارند. از آنجایی که اگر با استفاده از آی پی خارج از ایران وارد اپلیکیشن صرافی‌های ایرانی شوید، حساب شما به حالت تعلیق در آمده و در مقابل نیز، اگر بدون آی پی خارجی (و ترجیحا ثابت) وارد اپلیکیشن بایننس شوید، مجددا حساب شما تعلیق خواهد شد، بهتر است از اپلیکیشن بایننس استفاده نکنید.

این اپلیکیشن کاملا رایگان بوده و دقیقا همانطور که با وارد کردن نام کاربری، رمز عبور و کد ایمیل (یا پیامک شده) می‌تواند وارد حساب کاربری خود در سایت شوید، روش ورود به اپلیکیشن نیز همینگونه است. برای دانلود اپلیکیشن بایننس می‌توانید کلیک کنید.

کیف پول بایننس

یکی از خدماتی که این صرافی دیجیتال در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد، کیف پول بایننس است. این کیف پول یا همان Binance Wallet مکانی کاملا امن برای نگهداری، معامله، خرید و یا استیک کردن یک دارایی است. از آنجاییکه این والت توسط خود بابننس ارائه شده، امنیت آن نیز تضمین شده و علاوه بر آن، تقریبا از تمامی رمزارزهای معتبر دنیا پشتیبانی می‌کند. حتما میدانید که بسیاری از والت‌های موجود، از رمزارزهای محدودی پشتیبانی می‌کنند و انتخاب میان آن‌ها، بستگی به رمزارزهایی دارد که کاربر در حساب خود داشته باشد. اما کیف پول بایننس بر این محدودیت‌ها غلبه کرده است. با ایجاد حساب کاربری در بایننس، کیف پول به صورت رایگان و کاملا خودکار برای شما ایجاد شده که می‌توانید دارایی‌هایتان را با استفاده از شبکه‌های مختلف به آن واریز کرده و یا از آن برداشت نمایید.

پرسش‌های متداول

آیا می توان برای استفاده از خدمات بایننس از IP ایرانی استفاده کرد؟

خیر. بایننس به دلیل تحریم‌های بانکی ایران، اجازه ارائه خدمات به کاربران ایرانی را ندارد. به همنی جهت، بهتر است پیش از اتصال از VPN یا VPS استفاده کنید.

نشت آی پی یا IP Leak بایننس چیست

بایننس هر لحظه آی پی تمامی کاربران حاضر را چک کرده و در صورت تغییر آن، به خود کاربر اطلاع میدهد. کاربران ایرانی عموما با آی پی های ثابت از کشورهای دیگر وارد این صرافی دیجیتال شده و ترید میکنند. در صورتیکه حتی یک لحظه وی پی نی غیر فعال شود، آی پی ایران در بایننس ثبت شده که به آن نشت آی پی یا IP Leak گفته میشود. در این صورت، پیغامی برای کاربر ظاهر شده که خدمت رسانی به شما امکان پذیر نیست. لطفا حداکثر تا 14 روز دیگر، دارایی خود را از بایننس خارج کنید، در غیر این صورت دارایی شما بلوکه خواهد شد.

دلیل ممنوعیت فعالیت بایننس در کشورهای انگلستان و ژاپن چیست؟

بایننس بزرگترین صرافی دیجتیال دنیا بوده و حجم تراکنش های بالایی دارد. کشورهایی که بر قوانین پولشویی نظارت دقیق دارند، از بایننس خواسته اند که تا فراهم کردن زمینه ی نظارت دقیق بر تمامی تراکنش ها، فعالیت خود در آن کشور را متوقف کند. انگلستان، کانادا و ژاپن از جمله کشورهایی هستند که این هشدار را به یایننس داده اند.

کاربران ایرانی چگونه باید در بایننس فعالیت کنند؟

روش‌های متعددی برای جلوگیری از مسدود شدن حساب بایننس وجود دارد. تمامی کسانیکه دوستان یا آشنایان خارج از کشور دارند، می‌توانند از ایشان بخواهند که یک حساب بایننس را برای خود باز کرده و اطلاعات اکانت را در اختیار ایشان قرار دهند. دقت داشته باشید که این افراد حتما باید با استفاده از مدارک مورد نیاز (پاسپورت یا گواهی محل سکونت)، حساب خود را وریفای یا تایید کنند، تا هیچ شک و شبهه‌ای باقی نماند.

در صورت مسدود شدن حساب بایننس چه باید کرد؟

کاربران ایرانی باید در چنین وضعیتی به بایننس اعلام کنند که ایرانی هستند و از قوانین این صرافی اطلاعات نداشتند. تا در این صورت اجاره برداشت دارایی ها به این کاربران داده شود.

مهمترین نکات برای ثبت نام در بایننس کدامند؟

استفاده از فیلتر شکن و عدم استفاده از شماره موبایل های ایرانی نکات مهم برای ثبت نام در این صرافی است.

نمایش بیشتر

نظرات و بررسی های کاربران (1نظر)

فیلتر کردن پاک کردن همه
مرتب سازی
سحر ۲۲ مهر ۱۴۰۲


خسته نباشید بسیار عالی